Wie is Forma?

Forma of ‘verbeteren’ vallen beiden onder dezelfde noemer. 'Formabv.be' is de roepnaam én de basis van het denken en doen binnen Forma. Forma leert uw organisatie op een duurzame manier te verbeteren. De rode draad binnen ons aanbod is werken vanuit de praktijk. Zo krijgt u als bedrijf een zeer bruikbare en realistische ondersteuning.

Het begon allemaal in 1989 met een arbeidsmarkt die rijp was om kwaliteit in te voeren. Met de opkomst van de ISO 9001 omtrent kwaliteit begonnen de verbeteractiviteiten, die nu zo gekend zijn bij Forma, vorm te krijgen.

Forma bleef zich doorheen de jaren houden aan de leuze 'we komen het niet zeggen, we komen het doen!'. De hoofdactiviteit van Forma is het geven van begeleidingen. We ondersteunen u in het opzetten van verschillende managementsystemen tot de certificering ervan. Daarnaast kunt u op Forma rekenen voor ad interim begeleiding op vlak van preventie, kwaliteit, milieu, informatieveiligheid en systeem management. Daarnaast helpen we bedrijven bij het uitwerken van ESF projecten of andere verbeterprojecten.

Naast begeleidingen staat Forma ook sterk in het geven van opleidingen. We voorzien enerzijds theoretische opleidingen zoals LaMa, PuMa, hiërarchische lijn, intern auditor en BA 4 / BA 5. Daarnaast geven we praktische opleidingen. Veiligheidsfuncties rollend materieel, brandblustechnieken met onze eigen brandeducatiewagen, EHBO opleidingen en werken op hoogte behoren tot het opleidingspakket.

Als laatste biedt Forma drie tools aan om het leven voor u wat gemakkelijker te maken. Met Sufficio Preventie bent u in staat om alle geldende wet- en regelgeving omtrent welzijn op het werk op te volgen en aan te pakken. De tevredenheidsmeter.be is een zeer handige tool om te voldoen aan het KB voor psychosociale risico’s. U bevraagt uw medewerkers, vergelijkt de resultaten, ontdekt werkpunten en definieert acties. Alles zit gebundeld in één handig systeem waar u jaar na jaar op verder kunt bouwen. Als laatste voorzien we de LaMa tool. Daarmee wordt samenwerken, leiding geven en motiveren een stuk eenvoudiger!

Ik wil meer weten over

Je naam is niet ingevuld.

Je bedrijfsnaam is niet ingevuld

Je e-mailadres is niet of niet goed ingevuld.

Je hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden